Stand-Up Comedy Costel @ArenaPubRegie


Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

📢 #Miercuri, 31 #MAI, ne revedem in ArenA Pub #Regie cu unul din cei mai buni comedianti din #Romania, #COSTEL, unul dintre putinii care a inteles ca in #StandUpComedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ peste 10 ani de experienta.

Nu se gândește conștient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la intenție. Vorbește cu drag despre amintiri și istorie, geografie și televiziune. Dar evită, ca mulți alți comedianți, politica și mondenitățile cotidiene. “Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.”

📢 Tinand cont ca ultimile evenimente au fost #SoldOUT, va recomandam sa va rezervati biletele din timp si sa fiti prezenti la eveniment pana intre 18:30 si 19:30 pentru a beneficia de locuri bune.

📢 Pret bilet: 20 lei
📢 REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA 19:30!

📞 #Rezervari #ArenaPub: 0760.588.066 (sms daca nu raspunde)

Ninel Danila Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR