Stand-Up Comedy Costel @ArenaPubRegie

Spectacol live

Data și ora:
Gazd─â:

Complexul Studen╚Ťesc Regie, Splaiul Independen╚Ťei 290, Bucure╚Öti, Romania
Organizator:

Despre

­čôó #COSTEL, este printre putinii care a inteles ca in #StandUpComedy nu este necesar sa fii actor ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din ÔÇ×Sfanta Treime a Stand up-ului romanescÔÇŁ si are la activ peste 10 ani de experienta, si ne revedem cu el #JOI, 20 #Aprilie, de la ora 20:00 in ArenA Pub #Regie!

Nu se g├ónde╚Öte con╚Ötient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la inten╚Ťie. Vorbe╚Öte cu drag despre amintiri ╚Öi istorie, geografie ╚Öi televiziune. Dar evit─â, ca mul╚Ťi al╚Ťi comedian╚Ťi, politica ╚Öi mondenit─â╚Ťile cotidiene. ÔÇťPentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scen─â de un comediant. ╚śtefan cel Mare nu era efectiv ├«nalt, ba din contr─â. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm rom├ónesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune c─â nu ar trebui s─â ne lu─âm at├ót de mult ├«n serios.ÔÇŁ

­čôó Tinand cont ca ultimile evenimente au fost #SoldOUT, va recomandam sa va rezervati biletele din timp si sa fiti prezenti la eveniment pana intre 18:30 si 19:30 pentru a beneficia de locuri bune.

­čôó REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA 19:30!

­čô× #Rezervari #ArenaPub: 0760.588.066 (sms daca nu raspunde)

Ninel Danila Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR