Stand-Up Comedy cu Paul Mirea si Bogdan Nistor, Duminica 30 Oct.


Când:
30 Octombrie 08:00 12:00
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

PAUL MIREA este comediant dobrogean,foarte amuzant si dezorganizat.A inceput sa faca stand up comedy din plictiseala dar nu e plictisitor.Debutul in Cafe Deko intr-o seara de open mic a starnit hohote de ras.Cel mai slab comediant din tara (cantarind putin peste 40kg) cum ii place sa afirme,este imatur,dezorganizat,iresponsabil dar surprinzator de amuzant.
Reprezentatie IUmor: https://www.youtube.com/watch?v=NbCDT39F_vA

BOGDAN NISTOR , moldovean in slujba comediei ... cum ii place lui sa afirme , este din Botosani si face parte din noua generatie de comedianti. Si­a inceput cariera in stand­up dupa ce a urcat pe scena din Club 99 intr­o seara de open mic ,si si­a dat seama ca comedia i se potriveste ca o manusa. Practica acest gen de umor de 4 ani in care a sustinut multe spectacole , atat ONE MAN SHOW­uri , cat si alaturi de comedianti consacrati , in care a starnit o adevarata furtuna de rasete si aplauze prin energia sa , prezenta sa scenica pe care cu siguranta nu o vei uita si prin stilul sau narativ . Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc si prin modul sau total nebun de a vedea lucrurile ce ne inconjoara.

Prezenta sa a fost simtita si pe scena FESTIVALULUI NATIONAL DE STAND­UP COMEDY din Brasov, ca si semifinalist in 2013, cat si in 2014.
Video: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xvf8rY2UWxQ