Stand-Up Comedy cu Tiberiu Popovici si Ana Maria Calita, Duminica 27 Martie la Kaffa Pub


Când:
27 Martie 20:00 - 28 Martie 00:00
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

Ne-am obișnuit deja că duminica este zi de relaxare la Kaffa Pub Bucuresti! Pe 27 Martie revin pe scena noastră nimeni alții decât Ana Maria Calița și Tiberiu Popovici!

Ana-Maria Calița
Ana–Maria este actriță, joacă în spectacole pentru copii și adulți, dar face și stand up comedy, pentru că ea crede într-o lume perfectă unde toți oamenii ar trebui să râdă neîncetat.
A urcat pe scenă alături de mulți comedianți și este printre puținele femei din România care abordează acest gen de umor. Ana Maria este ocupanta locului 3 în cadrul Festivalului Otopeniul Vesel, secțiunea stand up comedy.

Tiberiu Popovici
Tiberiu este unul dintre cei mai prolifici comedianți români. A debutat - în 2005 - în cadrul serilor de open-mic, iar în scurtă vreme a ajuns să prezinte seara de open-mic și să deschidă spectacolele celor de la Trupa Deko.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate l-a avut ca prezentator și headliner de 19 ori din 2006 până în prezent! În data de 21 noiembrie 2015 , Tiberiu Popovici a prezentat Noaptea Devoratorilor de Publicitate-ediția 20-în Berăria H.

Tiberiu ne este cunoscut și din faimosul videoclip al băieților de la Guess Who:
https://www.youtube.com/watch?v=ejpR1UBXasc

Spectacol interzis persoanelor sub 16 ani!
Prețul biletului: 15 lei (O bere inclusă)
Rezervări: 0731 007 582