Stand-Up Comedy Radem si Schimbam Lumea, Luni 30 Ianuarie


Data și ora:
Gazdă:

Bld. Marasesti nr. 71-73, Bucharest, Romania, 040256

Despre

Luni, 30 Ianuarie, ne vedem la The Temple Social Pub pentru ca vrem sa Radem si sa Schimbam Lumea!

O seară de stand-up comedy se transformă acum în multă Bucurie! Bucurie oferită copiilor din medii defavorizate si centre de plasament, de a merge in tabara la munte!

Cum poți să-i ajuți pe copii să petreacă clipe de neuitat într-o tabără în care singura grijă este distracția? Este foarte simplu: vii cu prietenii la stand-up și împreună faceți o faptă bună. O seara de distracție pentru voi se transforma in cateva zile pline de aventură pentru copiii care merg în tabără!

Ne vom intalni cu:
Cosmin Bighei este actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul.
Reprezentatie IUmor: https://www.youtube.com/watch?v=0bjJ2Wa753g

Claudiu Popa - om normal, uneori poarta cravata, face stand-up din 2013. Aproape toti comedianti mari spun despre el ca e de treaba. Este probabil singurul comediant din lume care a facut stand-up intr-un club de swing.

Marius Gheorghiu este comediantul care a scris istorie prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat pe scena Românii au talent, ajungând în semifinalele concursului.

Fulvio Balboni este un italian energic, a câştigat marele premiu în producţia tv "Banc - show" de la Prima Tv. Este comediant în serialul "Trăsniţii" şi, după cum ţin să sublinieze organizatorii, "ne face să zâmbim de fiecare dată când începe să vorbească!"

Ana-Maria Calita este actriță, joacă în spectacole pentru copii și adulți, dar face și stand up comedy, pentru că ea crede într-o lume perfectă unde toți oamenii ar trebui să râdă neîncetat.

Reprezentatie IUmor: https://www.youtube.com/watch?v=ChZiLZAqoPw

Rezervari se pot face la nr. de telefon: 0799 730 730
Intrare: 20 Ron
Eveniment caritabil organizat in parteneriat cu Rotari Entertainment
Va asteptam!