Stand-up cu Raul Gheba şi Cristi Popesco


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Berăria H te invită sâmbătă, 11 februarie, să vezi cel mai interactiv show de stand-up comedy. Vinovaţi pentru râsete şi aplauze vor fi:

Raul Gheba are 26 de ani și este, cu puțin noroc, cel mai cunoscut comediant din Tulcea. Îl știi sub numele de băiatul ăla cu „șalău” din finala Românii au Talent sau de pe internet. E membru Sector 7 și co-creator #nimicnou, unde arestează infractorii umorului prost în pielea comisarului Panait Pascu de la Poliția Glumelor.

Cristi Popesco, pe numele sau real Cristian Popescu, si-a inceput cariera in umor in octombrie 2010 cand a urcat pentru prima data la un open mic in Club99.
In scurt timp, la inceputul anului 2011, a fost cooptat in trupa Aristocratii (Radu Isac, Sorin Parcalab, Raul Gheba & Andy Daniluc) alaturi de care a sustinut spectacole constant in Bucuresti dar si in provincie, atat in cluburi cat si la evenimente corporate.
Stilul sau este caracterizat in principal de one-linere (glume scurte) livrate pe un ton foarte serios, ceea ce amplifica efectul umoristic.
In anul 2014 Cristi a fost finalist la StandUp Fest in Brasov, cel mai important festival de profil din Romania.
Iar la a doua participare, in 2016, a fost castigatorul festivalului.
In 2015, a lansat un clip foarte viralizat, "Asta ar fi una dintre glume" filmat la Etno Tv, care a fost preluat in diverse emisiuni de televiziune (iUmor de la Antena1) dar si in cele mai importante emisiuni din mediul online (Nimic Nou, Doza de Has, 10 lucruri), cumuland sute de mii de vizualizari si creand o noua expresie populara.
Cristi are showuri constant la cluburile de profil din Bucuresti, in tara si chiar in afara tarii (Londra), alaturi de cei mai cunoscuti comedianti romani.

--IMPORTANT!!!!--
La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
--IMPORTANT!!!!--

Intrarea este liberă şi prezenţa în număr cât mai mare este încurajată.

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL WEB: http://www.berariah.ro/eveniment/stand-up-raul-gheba
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro