StoryTelling by StandUP Comics, marti 21 noiembrie la The Temple


Data și ora:
Gazdă:

Bld. Marasesti nr. 71-73, Bucharest, Romania, 040256

Despre

Vă invităm la un concept nou în România: StoryTelling by StandUP Comics! Vom avea 6 invitați din lumea comediei, care ne vor împărtăși povești de viața și întâmplări amuzante!

Marti, 21 Noiembrie, ora 20:00 fă-ți rezervare la nr. 0799730730 și te întălnești cu:

Daniel Harmanescu - mama lui și-a dorit să se facă preot, dar nu i-a plăcut cum îi venea sutana.

Claudiu Popa - om normal, care uneori poarta cravata. Face stand-up din 2013 si a ales sa faca asta, nu pentru ca altceva n-a fost, ci pentru ca ii place. Aproape toti comedianti mari spun despre el ca e de treaba, si este probabil singurul comediant din lume care a facut stand-up intr-un club de swing. A aparut si la iUmor in sezonul al 4-lea.

George Bonea - comediant, blogger, vlogger. Părerolog online și sarcastic pe scenă. Semi-finalist Românii au Talent, semi-cinic, semi-gras.

Bogdan Zloteanu, un improvizator deștept care face stand-up comedy și în compania căruia vei râde cu gura până la urechi! Ce poate fi spus mai mult decât atât?!

Alex Serban, comediant grasut, moldovean si ochelarist, dar cu toate astea foarte narcisist.Face stand-up comedy de 5 ani, fiind o prezenta constanta pe scenele din Bucuresti si din tara. Este comediant rezident in Grill Pub, unde tine spectacole saptamanal.
Locul 3 la FISC si semifinalist la Stand-Up Fest Brasov.

Adi bobo care a susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic şi pătimaş în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavârşit care te va cuceri cu naturaleţea sa pe scenă! Pe langa succesul sau de la iUmor Adi mai este castigator si premiat la numeroase festivaluri nationale de comedie.

RSPV: 0799730730
Suport artiști: 25 Ron (include o bere din partea casei)
Adresa: Bvd. Mărășești, nr. 71-73

Fără comedie viața e pustiu!