Suede – Night Thoughts - special audition


Data și ora:
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Sambata, 23 ianuarie, de la 9 seara, in Front Control (sala mica), puteti asculta in intregime ”Nights Thoughts”, cel cel de-al 7-lea album de studio al trupei Suede, cu sprijinul Roton Music (unic licentiat Warner in Romania).

Tracklisting:
When You Are Young
Outsiders
No Tomorrow
Pale Snow
I Don't Know How To Reach You
What I'm Trying To Tell You
Tightrope
Learning To Be
Like Kids
I Can't Give Her What She Wants
When You Were Young
The Fur & The Feathers

Event powered by Natalia Bercaru.

-------------------------------------------------
Pe 22 ianuarie va avea loc lansarea oficiala a noului album Suede, trupa care a dus brit pop-ul catre o alta dismensiune la inceputul anilor ’90.
”Night Thoughts” este un disc “classic Suede”, , lansat la trei ani dupa Bloodsports (2013).

Nights Thoughts a avut parte de o pre-lansare spectaculoasa in luna noiembrie a anului trecut, in Londra, la Roundhouse, unde Suede a interpretat integral noul material discografic, show-ul fiind completat de proiectia unui scurt metraj special creat pentru acest album de catre fotograful Roger Sargent. Filmul Night Thoughts se regaseste in format dvd, pe editia de lux a noului album Suede.

The Independent i-a dat 4 stele din 5, intr-un recent review, caracterizandu-l “poate cel mai bun album Suede de pana acum”. Mare lucru, avand in vedere ca albumul de debut (Suede, 1993) a castigat, printre altele, un Mercury Prize, iar Dog Man Star (1994) a fost plasat in 2013 de catre NME Magazine pe locul 31 in “topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile”.