Summertime Jazzy Mood - concert jazz, live

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Amiral Vasile Urseanu, București, Romania
Organizator:

Despre

Intr-o duminica frumoasa de vara, pe seara, avem placerea de a va invita intr-o calatorie muzicala, in timp, in care veti asculta standarde de jazz, adevarate repere din perioade diferite, pornind de la anii 20', 30', trecand prin anii '40 si '50 si ajungand pana in anii '60 - balade, swing-uri si bossa nove, multe dintre ele parte din musical-uri sau coloane sonore de film, piese ce apartin unor compozitori recunoscuti precum: Irving Berlin, Arthur Hamilton, Cole Porter, Harold Arlen, George & Ira Gershwin, Bart Howard, Redd Evans, Duke Ellington & Billy Strayhorn, Ivory "Deek" Watson & William "Pat" Best, Antônio Carlos Jobim.

CORINA IORGA este licențiată a secției de Compoziție Muzicală – Jazz a Universității Naționale de Muzică București. In prezent, canta in diverse formule de duo și trio de jazz, alături de cei mai apreciati muzicieni de jazz precum Andras Szep, Albert Veress, Alexandru Olteanu, Alex Man, Ciprian Pop, Adrian Flautistu și mulți altii.

CIPRIAN POP este un chitarist apreciat şi solicitat în peisajul jazz-ului românesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand de asemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion.

Va asteptam cu drag!
Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei