Summit - Dreptul în afaceri - Seminar de bune practici


Data și ora:
Gazdă:

Strada Arhitect Ion Mincu, București, Romania
Organizator:

Despre

Dragă antreprenorule,

Îţi mulţumim pentru că ţi-ai asumat acest drum spre vârfuri, ştim că lumea asta are şanse să devină o lume mai bună datorită oamenilor ca tine. Ştim că drumul tău e unul greu, ştim că în fiecare zi eşti oprit să faci ceea ce îţi place, ceea ce ştii să faci foarte bine pentru a rezolva chestiuni care ţin de alte sfere: drept, angajaţi, IT, marketing şi altele, multe altele.

Noi te invităm vineri, în data de 20 octombrie, pentru a-ţi da o mână de ajutor în drumul tău spre înălţimi. Pentru o oră îţi vom vorbi despre cele mai importante subiecte de drept al afacerilor care te influenţează sau care te pot influenţa în viitorul apropiat. Pentru încă o oră vom răspunde la întrebările tale referitoare la probleme care vizează dreptul afacerilor.

Ştim că timpul tău e preţios, de aceea vom fi stricţi, la obiect şi foarte relevanţi. Evenimentul va avea loc vineri, 20 octombrie, la Seneca Anticafe, începând cu orele 17:00. Cursul este gratuit (participanţii vor plăti doar taxa pentru timpul petrecut la SENECA – 1 oră – 8 lei).

Sperăm să ne ajungă timpul să răspundem la toate întrebările pe care le vom primi. Ca să fii sigur că întrebarea ta va primi un răspuns, scrie-ne în formularul de mai jos. Vom răspunde cu prioritate la întrebările primite online şi în limita timpului la întrebările adresate la faţa locului.

VINERI, 20 OCTOMBRIE, DE LA 17:00 LA 19:00, LA SENECA ANTICAFE.

https://stoian-rotari.ro/summit/