SUNET FIN Lansare EP II invitați : Relative & OBLX & MP13 II Rapmetal


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

OPEN DOORS: 20:00
OBLX&MP13: 21:30-22:30
Relative: 22:45-23:45
Sunet Fin: 00:00
Support: 30 lei

SUNET FIN II OBLX & MP13 și Relative și-au adunat forțele așa că vă asteptăm să dăm din cap pă hip-hop!

Sunet Fin
Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). CV-ul formației cuprinde deschiderea concertului DJ Babu și Rakaa Iriscience – Dilated Peoples, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv. Primul videoclip, Bassbalans feat. Dj Dox, a fost lansat in vara anului 2015, al doliea video la piesa, Sunet Fin, a fost lansat in toamna acestui an, iar al treilea a fost lansat recent. Toate cele trei videoclipuri, au avut premiera tv la Music Channel. Trupa a fost invitata de catre Hefe, la Alternative Hour. Pe 12 feb 2016, au lansat al treilea videoclip, printr-un concert alaturi de H8, in Club Fabrica.
Sunet Fin va invita in numar cat mai mare la lansarea, primului material discografic, "Muzica Nu Moare EP".
Fiind un stil ce alatură rap cu rock, condimentat cu alte influențe, i-au zis alternative hip-hop.

https://www.facebook.com/sunetfin/
http://www.youtube.com/sunetfin
...............................................................................................

RELATIVE (band) este trupa clujeană de rapcore /punk/rap-metal , care și-a început activitatea susținând concerte la începutul anului 2009. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenității grupului, membrii având gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocaliștilor Tiber El Magico ,Rad Moreno precum și a chitaristul care compune instrumentalul, Looch Lars.
Mai important decât stilul muzical căruia ar vrea o trupă să-i aparțină, este mesajul pe care vrea să-l transmită, și starea pe care vrea s-o provoace. Ca scop muzical, cei doi mai sus menționați, împreună cu toboșarul- Toedru Bangros, basistul-Lugar Zeeknu , își propun să emită un sound care să trezească o energie jovială, un amuzament pe seama interpretării sărăcaciose a realității, invitând în același timp la o upgradare mentală, și nu la degradare (prin incurajarea unor emoții disfuncționale ca agresivitate, manie, disperare, tristețe, atașament față de foști parteneri etc). E mai mult o rebeliune strategică și mai puțin instinctivă contra propriilor limite mentale, decât una vis-à-vis de sistem.
Evoluând în stil fast-food Relative a reușit să susțină concerte pe meleagurile natale și internaționale, fiind invitați la festivaluri ca: Bucovina Rock Castle, TIFF, IRAF-Timișoara ,Kosovo-Ngom Fest 2014,Grecia -Rock Attack, Up-Down Cup , Ungaria-Drop n Roll -Petroșani (downhill), STUFSTOCK 2009 din Vama Veche, NGOMFest - Prizren-Kosovo, Plopstok-Satu Mare, Rock în Toamnă -Sibiu și PENINSULA -Fel-Sziget și Chisinau.

Albume :
1. Macrophone 2010
2. Let Me Tell You This 2013
3.Single :We Go Pogo - 2015

https://www.facebook.com/relativeband
D O W N L O A D + + F R E E + + S O N G S https://www.facebook.com/relativeband/app/2405167945/

Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=kinWmUZ8bC4&list=PL729661EF9F339976
......................................................................................................

OBLX si MP13 (Ciprian Croitoru şi Mitruţ Peiu) sunt doi tineri artişti plastici care folosesc muzica RAP ca un al doilea mijloc de exprimare. La începutul anului 2011, după lungi sesiuni de freestyle petrecute la petreceri de cămin şi apartament, au intrat în studio pentru a înregistra prima piesă împreună şi anume "Exorcizare". Pe parcursul aceluiaşi an participă la numeroase concursuri de freestyle online, organizate de diverşi producători de instrumentale din ţară. În urma acestor concursuri s-au adunat un număr important de piese care s-au materializat pe primul mixtape OBLX şi MP13 intitulat "Salonul Refuzaţilor", lansat în vara anului 2012 . În vara anului 2013, MP13 lansează primul său album solo "În drum spre maturitate", urmând ca, în toamnă, OBLX să lanseze la rândul său primul album, "Tratat de pace . În prezent OBLX şi MP13 lucrează la viitorul material muzical care beneficiază deja de două single-uri extrase şi lansate în mediul online: "Superficial" și "Fuga".

https://www.facebook.com/OBLXsiMP13/

Alte sugestii

18 Feb
The Beatles, All You Need Is Love - tribute concert
Concert
Începe la 19:00  |  Strada Ion Ghica 3, București 030044, Romania
18 Feb
The Beatles, All You Need Is Love - tribute concert
Concert
Începe la 19:00  |  Strada Ion Ghica 3, București 030044, Romania
18 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente