Superbet Constanta Streetplay


Data și ora:
Gazdă:
Constanta, Romania

Despre

Esplanada Perla Mamaia va fi pentru al doilea an consecutiv destinația celor mai bune echipe de baschet 3x3 din România, care vin să se dueleze pentru premii în valoare de peste 20.000 de lei la Superbet Constanța Streetplay.

Înscrierile pentru competiție încep luni 17 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro și se fac în limita a 50 de echipe sau până miercuri 19 iulie la ora 23.00.

Toți jucătorii participanți vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings iar duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani în valoare de 4500 de lei.

Nu doar sportivii vor avea de câștigat la Superbet Constanța Streetplay. Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile și în drum spre plajă sau spre destinațiile de distracție, fiecare trecător va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile pe terenul de baschet.

Superbet Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet Constanța, Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța. Turneul este susținut pe plan local de Samsung, Ciuc Radler, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanța, Alpromt, Fit Express, Hesperis Group, Ferma Stoian și Radio Constanța.
Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games. Powered by Kiss FM.