Tabăra de creație ”Vara pe uliță” - Ceremonia de Încheiere


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, București 011347, Romania

Despre

Vineri, 12 august 2016, se încheie Tabara de creație ”Vara pe uliță”. La ora 12.00, la Scenă – pauza recreativă va fi înlocuaită de Ceremonia de Încheiere ce va cuprinde momente artistice, discursuri ale organizatorilor și ale partenerilor, lecturi din Jurnalul de Tabără, precum și turul ghidat prin expoziția de obiecte confecționate de copii în cadrul taberei de-a lungul a 6 săptămâni de vacanță educativă.

Copii și tineri, dar și bunici și părinți au participat la atelierele de: olărit, modelaj, sculptură în lemn, icoane pe lemn, icoane pe sticlă, încondeiat ouă, împletituri textile şi vegetale, podoabe populare, măşti populare, păpuşi, pictură naivă, ţesut - cusut, opincărit, dansuri populare.

Atelierele ”vedetă”, care au atras un număr mare de doritori să învețe din tainele meșteșugurilor tadiționale au fost: olărit, modelaj în lut baby, jucării din lemn, dansuri populare.

Activitățile din pauza recreativă a adus taberei un plus de distracție, în fiecare zi pe copiii participanți precum și pe însoțitorii acestora implicându-i în lumea circului, a dansului și a instrumentelor muzicale, a poveștilor copilăriei, dar și învățându-i măsuri de prim-ajutor, a aplicației de stingere a incendiului pusă la dispoziție de pompieri, a florei și faunei din muzeu, a îngrijirii corecte a animalelor de companie a ceremoniei ceaiului japonez etc.

Tabăra de creaţie „Vara pe uliţă” este marcă înregistrată OSIM din anul 2007 şi reprezintă o alternativă de a petrece vacanţa de vară la Muzeul Satului, îmbinând joaca cu educația. Atelierele propuse, dar şi activităţile din pauza de divertisment sunt gândite special pentru toate categoriile de vârste şi au menirea de a promova patrimoniul cultural al muzeului nostru.

Mulțumim Sponsorilor Și Partenerilor:

Sponsori:
CVB Education – Școala Japoneză Sakura, Editura Diana, Editura CD Press
Parteneri:
Sakura Travel, Crucea Roșie – Filiala Secor 1, Circ&Variete Globus, Inspectoratul General al Poliţiei Române – Prevenirea Victimizării Minorilor și a Delicvenţei Juvenile, Ferma Animalelor, Pantelimon, Bucureşti, ANPCPPS România, Clubul Copiilor Sector 1, ISU – București.
Parteneri Media:
Agerpres, TVRi, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Bucureștiului, Intell News, Radio România Actualități, Radio România Antena Satelor, Radio România Cultural, Radio România Internațional, Trinitas TV, Radio Trinitas, România Liberă, Autentici.Ro, Online Gallery, Lumea Satului Tv, Bună Dimineața București – Ziarul cu care ne trezim.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente