Tales and Fairies - Recital Iustin Galea

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 20,30, Iustin Galea vă invită la Serendipity pentru recitalul „Tales and fairies”. Contrar stilulului cu care v-a obişnuit, Iustin aduce un suflu nou în compoziţia clasică, cu note de pop-rock a la James Bond şi jazz-uri dulci cu iz de vară, un album cald, energic şi totodată romantic, o serie de poveşti cu zâne urbane şi eroi slim fit.

Vă aşteptam cu drag la un eveniment cu totul inedit în peisajul muzical bucureştean.

Provenind dintr-o familie cu tradiţie artistică, pasiunea pentru muzică a venit într-un mod cu totul firesc pentru Iustin, un violonist cu peste 23 de ani de studiu de vioara. Intâlnirea cu Maestrul Modest Iftinchi, unul din părinţii spirituali ai viorii în România, reprezintă pentru el marea sa şansă, având onoarea de a-i fi elev. A urmat apoi Facultatea Naţională de Muzică din Bucureşti alături de profesori cu nume de referinţă, în străinătate având oportunitatea de a se perfecţiona în baroc, jazz şi în compoziţie. în paralel a dezvoltat şi partea de compoziţie care a dat roade în diferite colaborări în ţară şi străinătate, una dintre acestea fiind coloana sonoră a unui film turnat în Statele Unite.

Iustin Galea a cochetat şi cu muzica de teatru având privilegiul sa lucreze cu regizori de cea mai înaltă clasă , de la Victor Ioan Frunză până la Alexandru Dabija.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20.00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţi din meniul nostru până la ora 20.30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artist.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente