Târgul Verii / Târg Artizanal la Berăria H


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

De Vineri până Duminică, între 30 Iunie și 2 Iulie, te invităm la Târgul Verii unde te așteaptă zeci de expozanți cu sute de produse artizanale. Accesul este liber, iar vizitatorii sunt așteptați în fiecare zi de eveniment între orele 10:00 și 22:00. 🌞

Fiecare anotimp are un charm al său și ceva special de oferit pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, începând cu anul 2016, am început să organizăm in interiorul Berăriei H câte un Târg de sezon cu zeci de expozanți și mii de vizitatori în căutare de cadouri pentru cei dragi sau de produse care mai de care.

Mâncarea deliciosă, voia bună și evenimentele live nu lipsesc niciodată din Orașul cu Chef de Viață, iar motivele să ne treci pragul sunt nenumărate.

Intrarea este liberă!

👉 Îţi poţi rezerva o masă prin metodele de mai jos:

☑ FORMULARUL WEB
☑ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
☑ vreau@berariah.ro

// Pentru expozanţi: Vrei să fii expozant? Trimite un email la targuri@berariah.ro cu datele de contact şi produsele pe care le vinzi, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Ne vedem la Târgul Verii!