Teatru pentru Copii - Mica Sirenă


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 28 Octombrie, cei mici și cei mari sunt așteptați la Berăria H să ia parte la o poveste energică cu acțiune neașteptată și plină de umor.

▶ Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Ariel, prințesa mărilor și a oceanelor decide să lase în urmă viața de sirenă pentru a fi cu prințul Eric. Astfel ea apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi îndeplinește dorința de a avea picioare, însă la schimb îi cere glasul ei minunat! Se va descurca Ariel în lumea oamenilor, va reuși să-l cucerească pe prinț...dar tatăl ei, Triton,Regele Mării cum va reacționa?

O adaptare plină de umor după o frumoasă poveste despre o sirenă micuță pe nume Ariel, un prinț fermecător, Ursula cea nemiloasă și un tată cu puteri magice!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
👉 Ora acces: 11:30. Ora de începere a spectacolului: 12:30
-----------------------------------------------------------------------------------------------
🔽 Rezervările se fac la:
✔ FORMULARUL WEB >>> http://www.berariah.ro/ev/mica-sirena
✔ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
✔ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
✔ vreau@berariah.ro