Teatru pentru copii - Micul Prinţ


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Spectacolul este o adaptare interactivă după povestea de A. de Saint-Exupery.
Copiii vor fi companionii Micului Prinț si ajutor de nadejde in aventura sa pe Pământ, in cautarea unui prieten adevărat. O pledoarie pentru adevărata prietenie, o călătorie care începe şi se termină pe planeta Micului Prinţ care va rămâne alături de floarea sa.
Micii spectacori vor fi fascinați si prinsi in mrejele spectacolului, de la inceput pana la sfarsit, datorita multitudinii elementelor speciale ce compun acest spectacol: jocul actorilor, muzica, păpușile și marionetele, precum și de teatrul de umbre!

Intrarea este liberă şi prezenţa cu mic cu mare încurajată.
Ora de începere a spectacolului este 11:30.

Iar in fiecare sambata, dupa spectacolul de teatru, Beraria H intampina toti copiii cu o noua activitate de week-end. Juniorii vor comunica, vor lega noi prietenii si vor participa la atelierul de colorat unde vor descoperi talente nebanuite practicand activitati care sa le ofere in acelasi timp distractie si relaxare. Atelierul de colorat se va desfasura sub stricta coordonare a unei persoane dedicate si se adreseaza copiilor intre 3-8 ani. Toate materialele necesare vor fi oferite de catre Beraria H. Va asteptam cu drag!

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro