Teatru pentru Copii - Rapunzel


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 25 Noiembrie, vă invităm la o frumoasă poveste jucată pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă - Berăria H: "Rapunzel - Prinţesa Furată". 🎭

▶ Intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Prințesa Rapunzel este răpită de mic copil și ţinută captivă într-un turn de vrăjitoarea Gothel! La împlinirea vârstei de 18 ani, Rapunzel o roagă pe ”mama” sa să o lase să vadă felinarele zburătoare de la castel. Vrăjitoarea o refuză, dar iată ca în viața prințesei apare Flynn... care nu este un prinț ca în toate poveștile, ci un hoț din regat! Și așa începe aventura celor doi, o aventură căreia i se alătură prietenul fetei, cameleonul Pascal, calul Maximus, şi o bandă de răufăcători care îl urmaresc pe Flynn. Unde mai pui că și vrăjitoarea e pe urmele lor! Deznodământul... o poveste încâlcită!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
👉 Ora acces: 11:30. Ora de începere a spectacolului: 12:30
-----------------------------------------------------------------------------------------------
🔽 Rezervările se fac la:
✔ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/rapunzel-teatru
✔ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
✔ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
✔ vreau@berariah.ro