Temperance & Hell's Guardian

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

TEMPERANCE + HELL'S GUARDIAN
15 MAY - Quantic Intrarea Grozavesti - Bucarest

Temperance este o stea crescândă în lumea metal-ului modern.
Vocalista Chiara Tricarico are o prezență remarcabilă în spatele microfonului, complementând munca extraordinară a chitaristului și vocii înalte, Marco Pastorino, tunetele tobelor lui Giulio Capone și basul lui Luca Negro.
Cu două lansări de succes – auto-intitulatul ”Temperance” din 2014 și ”Limitless” din 2015 – trupa își stabilește obiectivele față de fani mult mai diverși și globali. După lansarea ”Limitless”, trupa a organizat nenumărate turnee, inclusiv întreaga Coastă de Vest a SUA. Albumul a fost foarte apreciat ca fiind o mixtură uimitoare între riff-uri grele de chitară, elemente electronice și rock, toate
legate împreună de cele două elemente de bază ale trupei: melodiozitatea și puterea.
Sunetul este strâns legat de producția briliantă a renumitului muzician/producător Simone Mularoni (DGM), din Domination Studio în San Marino, Italia.
Temperance a împărțit scena cu trupe cunoscute precum Within Temptation, Slikpnot, At The Gates, Korpiklaani și a cântat în deschidere la Rhapsody-ul lui Luca Turilli în turneul european din 2016.
Temperance descinde asupra lumii și este pregătit să aibe un impact!

https://www.facebook.com/temperanceofficial
www.youtube.com/TemperanceOfficial
https://twitter.com/TemperanceMetal

Hell's Guardian s-a născut în 2009, din ideea fraților Formis, Dylan (tobe) și Freddie (chitară). După câteva săptămâni, Cesare (chitară și voce) s-a alaturat trupei. Ca membru final al trupei, Pietro a devenit noul basist si vocal clean. În 2010 au lansat primul lor demo, apoi, în 2014, primul album „Follow Your Faith“ a văzut lumina zilei. În iulie 2015 au lansat un nou EP numit „Ex Adversis Resurgo“.
Hellțs Guardian a impartit scena cu acte uimitoare ca Amorphis, Children of Bodom, Sabaton etc, iar în prezent lucrează la noul album.

https://www.facebook.com/hellsguardians/
https://www.hellsguardian.com/
https://www.youtube.com/channel/UCAOeGUNxiW8IA-l4htI-4dg