Teoria Campului Unificat

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Olimpului, nr. 13, Bucharest, Romania, 040196
Organizator:

Despre

Eveniment prezentat de Radu Ionescu
Reprezentant pentru Nassim Haramein
& Resonance Science Foundation

Miercuri, 28 iunie 2017
Bucuresti, Romania

Loc de desfasurare: Ceainaria 5
Adresa: Strada Olimpului Nr 13b - Bucuresti, Romania

Timp de desfasurare: 18:00-22:00

Mai multe informatii
E-mail: radu.ionescu@negociere.ro

------------------------------------------------
Descrierea prezentarii:

In aceasta extraordinara prezentare, Radu Ionescu te va ghida in explorarile facute de Nassim Haramein in geometria Spatiu – Timp. Aceste cercetari au fost desfasurate de catre celebrul fizician pe durata intregii sale vieti, in urma lor rezultatand o teorie completa UNIFICATA, uimitoare pentru majoritatea dintre noi, ce are la baza o noua solutie la Ecuatiile de Camp ale lui Einstein. Seria de lucrari stiintifice premiate ale lui Haramein, din care amintim “The Schwarzschild Proton” si "Quantum Gravity and the Holographic Mass", propun solutii de rezolvare la intrebarile ramase fara raspuns, intrebari pe care fizicienii le-au avut asupra Teoriei Campului Unificat. Solutiile schimba din temelii modul de gandire asupra fizicii si a locului nostru in univers. Acesta teorie revolutionara ce incorporeaza torsiunea, efectele Coriolis si matematica non-lineara a sistemelor fractale, a fost livrata comunitatii stiintifice prin documente si prezentari la conferintele internationale de fizica.

Cercetarile lui Haramein au vizat o varietate de subiecte – fizica teoretica, cosmologie, mecanica cuantica, biologie, chimie si civilizatii stravechi – ducand in final catre o intelegere cuprinzatoare a structurii fundamentale a Universului si la o schimbare profunda in perceptia noastra curenta asupra cunostintelor despre fizica. Aceste descoperiri creaza legaturi de neinchipuit in modul de intersectare Spatiu - Timp si se pot dovedi ca fiind unele dintre cele mai importante descoperiri stiintifice, filozofice si tehnologice ale vremurilor noastre.
Nassim Haramein este Director de Cercetare al Resonance Science Foundation, fundatie dedicata explorarii principiilor unificate si a consecintelor acestora asupra lumii in care traim. Fundatia dezvolta la ora actuala un parc de cercetare in care stiinta si tehnologia “verde” sunt interconectate.

Radu Ionescu a fost instruit personal de Nassim Haramein pentru a prezenta Teoria Campului Unificat, fiind unul din “emisarii” sai oficiali. Pregateste-te pentru o calatorie fantastica cu informatii si imagini uluitoare!

-----------------------------------------------
Fundatia de Educatie si Cercetare – Nassim Haramein:
Resonance Science Foundation
http://www.resonance.is/

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente