The Dignity Complex - Lansare Album "Accede"

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

Duminică, pe 9 aprilie trupa brașoveană de progressive metal, The Dignity Complex, lansează albumul de debut intitulat „Accede” în Club Quantic, București. Invitați speciali sunt Ropeburn și Negative Core Project.

The Dignity Complex este un proiect ambițios din Brașov ce abordează într-un stil propriu conceptul de metal modern, îmbinând calmul melodic cu pasaje poliritmice agresive.

Atât actualii cât și foștii membri The Dignity Complex pot fi recunoscuți prin activitatea lor în alte proiecte românești precum Days of Confusion, The Thirteenth Sun, Deliver the God, Indian Fall, Black Water, QuantiQ. Full-length-ul „Accede” a fost compus de membrii The Dignity Complex în perioada 2011-2016 și include atât numeroase influențe din zona metal, precum djent sau deathcore, cât și pasaje post-rock / atmospheric.

Materialul a fost înregistrat, mixat, produs și masterizat de către Andrew Istoc, cunoscut ca fost membru The Dignity Complex / QuantiQ, împreună cu actualii membri ai trupei. Artworkul albumului este semnat de Mircea Vlad. Albumul va fi prezent sub formă fizică in ziua evenimentului.

Mai jos puteți asculta ultimele două singleuri, Ontogeny și Hermetism:

https://www.youtube.com/watch?v=Ma3_cq-P0zs
https://www.youtube.com/watch?v=O8qDinBWrsU

Albumul poate fi găsit pe toate platformele majore de streaming online și este valabil încă din data de 21 ianuarie când membrii au decis lansarea in format digital.

Bandcamp: https://thedignitycomplex.bandcamp.com/releases
Facebook: https://www.facebook.com/thedignitycomplex/

În prezent, The Dignity Complex au următoarea componență:

Tudor Costea - Voce
Teo Ardeleanu – Chitară
Tudor Constantinescu – Chitară
Alecu - Bass
Alex Hălmăgean –Tobe

Negative Core Project (București)

Negative CORE Project și-au auto-intitulat stilul ca fiind „Gangsta Rock” după o perioadă de 6 ani de existență în diferite componențe. Momentan trupa lucrează la lansarea unui Split DigiPack (NCP x DEFUNCT) care va însuma vizual și auditiv majoritatea experiențelor și experimentelor prin care membrii acestor proiecte au trecut dar și interviuri cu apropiați și concerte live.

Facebook: https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO/

Muzica NCP se poate asculta integral, aici : https://negativecoreproject.bandcamp.com/

Video Oficial : https://www.youtube.com/watch?v=kYQITMOfUIQ
PROMO : Teaser – DigiPack: https://www.youtube.com/watch?v=r1ZqYFm-J-4

Ropeburn - hardcore/punk/sludge (București)

Ropeburn este o trupă ce explorează sunete hardcore punk, metal și sludge pentru a le exprima cât mai plăcut posibil publicului. Religia, traumele personale și angoasa sunt principalele teme alese de trupă ca protest împotriva stării de superficialitate a umanității. Cu o atitudine aproape nihilistă, trupa își găsește alinare în muzica groovy, agresivă și gălăgioasă.

Facebook: https://www.facebook.com/Ropeburnband
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCArLjUSg2VeS7SU8plxmJwg
Bandcamp: https://ropeburnro.bandcamp.com/releases

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.