The Fresh - Axel Thesleff, ARME, Andreea Veder


Data și ora:
Gazdă:
Strada Uranus, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

The Fresh
prezintă
Axel Thesleff // ARME // Andreea Veder
13 mai 2017 // ora 22:00
THE ARK // Uranus 150
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pe 13 mai, The Fresh satisface pofta de vară alături de Axel Thesleff, creatorul anthem-ul Bad Karma, aflat în turneul de promovare a unui nou single.

The Ark va fi învăluit de mister muzical cu bass, emanat de la butoane de succesul internațional Axel Thseleff. Producătorul finlandez de trap va fi susținut din partea scenei locale de ARME, proiect definit de sound-ul unic generat de întâlnirea dintre Arapaima și Empt, dar și de rezidenta Andreea Veder, cu a sa selecție de top din underground-ul urban.

The Ark își deschide porțile la 22:00. Doar 500 de bilete sunt disponibile pentru acest eveniment. Le găsiți în avans pe site-ul http://thefresh.ro/ și la magazinul H2O, la prețul de 30 de lei.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
AXEL THESLEFF (FI)
KHATRU MUSIC

https://soundcloud.com/axelthesleff
https://www.facebook.com/axelthesleff
https://axelthesleff.bandcamp.com/

Axel Thesleff este un muzician electronic și producător aflat mereu în căutarea impactului emoțional al sound-ului său asupra ascultătorilor. Un artist ce își ia mereu în serios rolul de compozitor și promotor al bassului modern, Axel definește stilul său ca fiind puternic influențat de muzica modernă de bass, punând însă accentul pe esența muzicii și puterea ei de exprimare.

Artisul finlandez a pornit de la lecții de pian, dar a descoperit rapid partea digitală a muzicii și puterea sa de diversificare a suntelui. Influențat de trupe post-rock ca Sigur Ros și indie ca Aphex Twin, Telefon Tel Aviv sau Radiohead, a continuat să-și dezvoltare stilul muzical, desăvârșit în 2014 prin experimente cu note estetice și mostre originare din India. Rezultatul? Marele succes internațional urmat de o grandioasă comunitate Soundcloud "Bad Karma".
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bilete:
• Preț: 30 de lei
• Doar 500 de bilete disponibile pe the thefresh.ro și la H2O Shop
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Partener:

BALLANTINE'S - www.facebook.com/ballantines.romania
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Sponsor:

GROLSCH - http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AHEAD EVENTS - https://www.facebook.com/AHEADeventsRO/
AQUA CARPATICA - http://www.facebook.com/aqua.carpatica
URBAN MONKEY - https://www.facebook.com/urbanmonkey.at
LE BOUTIQUE HOTEL MOXA - http://www.hotelmoxa.com/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Parteneri media:

Utv - https://www.facebook.com/utvromania
Dance FM - https://www.facebook.com/dancefm895/

24 fun, alltime clubbing, anyplace.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, eragonvibe, hyperflesh.ro, iconcert.ro, hiphoplive.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, soundzone.ro, sapte seri, student din provincie, traiestemuzica.ro, urban.ro, umblat.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!