The Fresh - Macanache / Yarah Bravo / Vali Umbră & Gonza / DJ Nasa


Data și ora:
Gazdă:
Avenue Francis De Pressensé, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

The Fresh
prezintă
MACANACHE / YARAH BRAVO / VALI UMBRĂ & GONZA / DJ NASA
11.11.2017 / 21:00
ARENELE ROMANE
Cuțitul de Argint 96

Pe 11 noiembrie, Macanache urcă pentru prima oară pe scena The Fresh, alături de Vali Umbră, DJ NASA și invitată specială Yarah Bravo, parte din super-grupul One Self de la Ninja Tune.

Poet de meserie, crescut la periferie, Macanache aduce la Arenele Romane rimele sale iscusit legate și foarte apeciate, în timp ce Vali Umbră combină clasicul hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop.
În completarea serii vine talentata Yarah Bravo, celebră ca vocea perfect pusă în valoare de DJ Vadim, dar și ca membră fondatoare One Self. DJ NASA la butoane pregătește terenul așa cum o face de fiecare dată alături de CTC.

Porțile se deschid la ora 21:00, iar biletele se găsesc la prețul de 30 de lei, pe http://thefresh.ro/ și la H2O Shop.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
MACANACHE
Macanache este un MC din Romania, București, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin-Bogdan, născut pe data de 25 mai 1988. S-a lansat în muzică în 2015 cu cântecul "Asta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic, educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și, totodată, unul dintre cei mai simplii și pasionați interpreți de muzică Rap din cultura Hip Hop autohtonă.
http://macanache.com/
https://www.facebook.com/MACANACHEINTERZIS/

YARAH BRAVO (Ninja Tune)
Rapperiță și artistă a cuvintelor, Yarah Bravo este o forță creativă de neoprit, ajutată de carismă, dragoste pentru artă și voce excelentă de soulful jazz și hip-hop. Fondatoarea grupului One Self (Ninja Tune) și solista The Soundcatcher Soundsystem (BBE) a lui DJ Vadim, ea militează pentru drepturi egale și umanitate, folosind drept instrument muzica ce îi vine atât de natural.

Cu un super-flow și fuziune soul-electronic-vocal, Yarah Bravo debordează de energie pe scenă, aruncând rime pline de însemnătate pentru a se conecta cu publicul într-un dialog muzical plin de emoție. Un MC înnăscut, ea cucerește inimi cu vocea delicată, dar fermă, poetică, dar realistă. Dovadă fac diversele colabprări valoaroase cu Nightmares on Wax, Organized Threat, A state Of Mind (Wax Tailor), Wu Tang Clan, Public Enemy, Fat Freddys Drop și Asian Dub Foundation.
http://www.yarah-bravo.com/
https://www.facebook.com/YarahBravo/
https://www.instagram.com/yarahbravo/
http://www.youtube.com/Mothergrain

VALI UMBRĂ
"Pentru Fiecare" este un LP pe care Vali Umbră și Gonza l-au produs independent în perioada 2016-2017. Deși pare, nu este primul album lansat de către cei doi MC. În formula aceasta prin '98-'99 cei doi înregistrau piese hip-hop și participau la evenimente cu numele de OSP, sub care au și scos un "EP cu semnul întrebării". Da, chiar așa se numea. Acum, în prezent, ei și-au reunit forțele creative și au produs un album "Pentru Fiecare".

LP-ul conține 11 track-uri care îmbină elemente clasice de hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop, dar aduce și un sunet nou, experimental. Înregistrat, mixat și masterizat prin metoda DIY, Vali Umbră și Gonza au dat continuitate unui moment adus din trecut în viitor. Cei doi au colaborat pe acest album cu Ana-Maria Irimia, Macanache și FLG.
valiumbragonza.bandcamp.com
https://www.facebook.com/vali.umbra/
https://www.youtube.com/channel/UCXWMhrRWhHFO1hKMglul2lA

DJ NASA
https://myspace.com/deejaynasa
https://www.facebook.com/DjNasa.FacemRecords/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BILETE:
- 30 de lei pe http://thefresh.ro/ și la H2O Shop
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENER:
BALLANTINE'S - www.facebook.com/ballantines.romania
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SPONSORI:
GROLSCH - http://www.facebook.com/ExperimentalistRO
AQUA CARPATICA - http://www.facebook.com/aqua.carpatica
URBAN MONKEY - https://www.facebook.com/urbanmonkey.at
LE BOUTIQUE HOTEL MOXA - http://www.hotelmoxa.com/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENERI MEDIA:
Utv - https://www.facebook.com/utvromania
Dance FM - https://www.facebook.com/dancefm895/
5 to Go - https://www.facebook.com/five.to.go.coffee/

24 fun, actuality.ro, advice students, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest-tips.com, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, sapte seri, student din provincie, urban.ro, urbn concept store, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti, ziarul ring

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!