The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adi Sînă


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Marți, 28 Februarie, te invităm la un eveniment concept unic care aduce pe aceeași scenă trei dintre cele mai admirate figuri masculine din România: Mihail, Cornel Ilie și Adrian Sînă. Aceștia vor cânta piesele cu care au câștigat inimile a milioane de femei și promit un show pe care nu-l vei uita prea curând.
Live band: Special Guest Orchestra

Mihail:

Îl cunoaștem cu toții de la single-ul "Mă ucide ea", o piesă care dă fiori și care a făcut furori în rândul publicului feminin. Mihail este originar din Republica Moldova, momentan locuiește în Cluj-Napoca și este perceput ca un romantic incurabil datorită pieselor cu care și-a cucerit publicul.

Cornel Ilie:

Este liderul trupei Vunk și se bucură de un mare succes atât din punct de vedere muzical, cât și în rândul reprezentantelor sexului frumos. Până în anul 2015 când a făcut pasul către viața de familie, a fost cu siguranță unul dintre cei mai râvniți burlaci din România.

Adrian Sînă:

Pe Adrian îl știm cu toții din trupa Akcent, una dintre cele mai de succes trupe din România. Fiind recunoscut atât ca și cântăreț, cât și ca producator sau DJ, Adrian Sînă este considerat genul care poate câștiga cu ușurință inimile publicului feminin.

La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Biletele in presale au pret redus pana pe data de 14 februarie:
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro si iabilet.ro (în curând)
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare in seara evenimentului

Rezervările se fac la:
- FORMULARUL WEB: http://www.berariah.ro/eveniment/the-gents
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro