The Good Life, cu Gabriela Costa & Alex Man

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Burghelea 24, București, Romania
Organizator:

Despre

Primăvara continuă cu "Mici concerte, mari bucurii!”! Vă așteptăm miercuri, 15 martie, la povești muzicale despre lucruri mărețe sau obișnuite, dorințe, reușite și pierderi, iubiri neîmplinite și marea iubire, despre căutări, despre bucuria lucrurilor simple. Alături de Gabriela Costa (voce) și Alex Man (chitară) ne vom legăna în pulsația swing-ului sau vom aluneca ușor în starea “blues” a unor standarde jazz minunate din anii ’20 - ’60, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire.

Gabriela Costa cântă și creează bijuterii handmade unicat, pasionată atât de sunete cât și de culori, texturi și materiale care îți pot face viața mai frumoasă. “Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, predictibile și totuși mereu surprinzătoare, dar cânt cu mare drag și muzica noastră românească veche, imi place să mă cufund în romantismul, voioșia sau jalea ei sfâșietoare…”
https://www.facebook.com/gabrielacostamusic
https://www.facebook.com/sagasjewellery

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara și al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat și foarte activ chitarist și contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicală în 2014. Expresiv și versatil, este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate și cu muzicieni ca István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan și alții, în numeroase concerte de club sau pe scene de festival.

Este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. Desfășoară o activitate continuă de pregătire a elevilor în vederea admiterii la facultățile cu profil jazz, susține workshop-uri și participă în tabere de muzică improvizată și jazz ca profesor coordonator. Este solicitat cu regularitate în jurii ale concursurilor studențești de jazz, precum Festivalul International Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureș.
https://www.facebook.com/man.alex.188

***
miercuri, 15 martie 2017, ora 20:00
rezervări: 0749 090 202
artist support: 25 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 - sector 2, București

***
Parteneri media: Radio România Cultural, Teen Press, IQool, ConcerteAzi.ro, InOras.ro, Anyplace.ro, Online Gallery

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente