The Jimmys concerteaza in premiera la Hard Rock Cafe


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

The Jimmys au luat cu asalt, timp de zece ani, scene din intreaga lume cu amestecul lor deloc obisnuit de blues, soul, funk si R&B! The Jimmys este o reteta obtinuta prin combinarea unor talente unice in lume precum Perry Weber - un veteran al chitarei, Mauro Magellan - celebrul tobosar de la The Georgia Satellites, John Wartenweiler - bassistul al carui groove a cucerit nenumarate inimi si triumviratul muzical intitulat "The Amateur Horn Stars" cu Pete Ross la saxofon, Darren Sterud la trombon si Mike Boman la trompeta.

Intregul ansamblu "All-Stars" a fost intrunit sub experienta de peste 50 de ani a inegalabilului Jimmy Voegeli, celebru compozitor si cantaret ce a bifat pana in prezent nenumarate premii si turnee in jurul lumii alaturi de Clyde Stubblefield, Glenn Miller Orchestra, Davina and the Vagabonds, Youngblood Brass Band, B.B. King si multi altii.

Pe 25 noiembrie The Jimmys vor sustine un concert extraordinar ce nu trebuie ratat, aducand blues-ul autentic american in premiera la Bucuresti, la Hard Rock Cafe, unde vor lansa si un album live inregistrat la Sighisoara Blues Festival in 2015.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc la masă, în sală;
- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei ( pretul include si revista Sunete, editia de iarna)

Evenimentul este organizat de catre revista SUNETE si recomandat de Magic FM.