The Motans LIVE la Arena Pub

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

The Motans, artistul din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat în ultimele luni. Denis este un tânăr de 27 de ani din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, The Motans, în urmă cu doar un an.
Tânărul a decis să renunţe la cariera în marketing şi vânzări, pentru care se pregătise la școală, pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică. Numele de The Motans a venit de la visele pe care Denis le-a avut în ultimii şapte ani. „În ultimii şapte ani am visat doar pisici şi motani înainte să mă apuc să fac muzică. Din momentul când am început să fac muzică, visele au dispărut. A fost ca un fel de semn”, a spus Denis în cadrul primul său interviu la un post de radio din România.

„Am lăsat în urmă o carieră de specialist în marketing şi vânzări. Am trăit în Moscova trei ani de zile, tot ca specialist în marketing şi vânzări, după care am stat acasă un an. Apoi am înţeles că trebuie să mă apuc de muzică pentru că marketing-ul nu e ceea ce am vrut să fac eu în viaţă”, a mărturisit The Motans.

„Muzica mă face să mă simt împlinit și mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.