The Twisters

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

The Twisters este un grup vocal alcătuit din : Nicoleta Gavrilita, Izabela Simion, Marina Arsene, Ana Dubyk si Roxana Ardelean. Absolvente ale sectiei de jazz a Universitatii de Muzică din București, fetele au pornit dintr-o joaca plină de fantezie si de entuziasm, pe un drum armonic plin de creativitate si de frumusete.
Printre influențele cvintetului regăsim atmosfera primelor decenii ale secolului XX, apoi jazz-ul anilor ’50, song-uri ale anilor ’90. În repertoriu sunt incluse și compoziții special scrise pentru acest grup. Cu eforturi, cu mult drag şi bucurie, cele cinci fete formează un grup care cucereşte de fiecare dată publicul prin naturalețe, și prin bucuria pe care o transmit.
Au avut concerte in orase precum Constanta, Ploiesti, Bucuresti, Brăila, Timișoara, in cadrul mai multor evenimente si in diferite cluburi de jazz : Beat Bar Umanist, La Cave De Bucarest, Green Hours, True Club, Jazz Book, Radio3Net - in cadrul emisiunii "Sala de repetitii", lansarea albumului de fotografii "Post-Industrial Stories - Ioana Cirlig, Marin Raica, fiind invitate și la Palatul Cotroceni.
Au participat la Festivalul International de Jazz "Johnny Raducanu" (2015 - noiembrie), unde au obținut premiul pentrul "Cel Mai Promitator Tânăr Interpret" și la Festivalul de Jazz din Sibiu (2016 - mai).
Au susținut un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului Jazz TM din Timișoara (2016). În finalul festivalului, solista americană Dee Dee Bridgewater le-a invitat pe scenă, să interpreteze o piesă din repertoriul propriu.
Cel mai recent proiect este "Jazzy Tarot", un musical scris de Mircea Tiberian pe texte de Saviana Savescu, Marta Hristea, Bertold Brecht (Mircea Tiberian a primit anul acesta Premiul Uniunii Compozitorilor pentru Jazzy Tarot). Au susținut acest spectacol și la ce-a de-a treia ediție a Festivalului de Teatru Antagon, în Timișoara (2016 – mai).

Artist support 30 ron
RSVP - 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!