The Urbanist Milk Crate Diggers No. 31 / Le Minion


Data și ora:
Gazdă:

Strada Caldarari, Nr. 3, Bucharest, Romania, 030109
Organizator:

Despre

THE URBANIST
MILK CRATE DIGGERS N°31 with LE MINION

Milk Crate Diggers este o serie de evenimente la care vom invita DJ si colectionari de sunete sa dea play selectiilor lor, in fiecare saptamana la The Urbanist.

-----

După ce a debutat ca și Dj în cadrul binecunoscutului proiect al lui Mihai Dobre - Haute Culture, în colaborare cu VAst Solo în anul 2011, Le Minion își face apariția live. De atunci, artistul și-a creat propria linie de mash-up-uri și remixuri. După o incursiune în lumea ghetto-funk-ului, s-a reîntors la pasiunile sale, începând să combine funky-breaks-ul cu alternative și soul, dar și cu sunete de electro și funk house. În consecință, piesa care l-a lansat la începutul lui 2013 – “Pushin’ on“ - a intrat în scurt timp în heavy rotation pe frecvențele Radio Guerrilla.
A urcat pe scenă alături de cei de la Șuie Paparude, Subcarpați,Vlad Dobrescu, Dj K-lu, Cuantune, East Roots, Dj Sauce și mulți alții, fiind prezent în line-up-ul unor festivaluri de renume, precum Electric Castle Festival, Peninsula Felsziget sau Street Delivery.

Prin diversitatea stilurilor de ghetto-funk, presărate cu alternative, breaks, hip-hop si multe altele, Le Minion a încercat să ofere un sound cât mai original auditoriului său.

https://soundcloud.com/leminion/pull-up-to-mi-bumper-feat-dj-sauce
https://www.mixcloud.com/LeMinion/le-minion-jazz-up-your-spirit-warm-up-for-dj-vadim-jazz-in-the-park/