Time for Jazz and Wine with Madalina Petre & Guests


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Eminescu 38, București, Romania
Organizator:

Despre

Time for Jazz and Wine with Mǎdǎlina Petre & Guests

Dupǎ cum v-am obişnuit, în aceastǎ vineri, ne vedem cu 2 invitate speciale ale Mǎdǎlinei:
Raluca Stoica – voce
Roxana Stroe – chitarǎ
---------------------------------------------------------------------------------------------
Roxana Stroe este fiica cunoscutului baterist constantean Corneliu Stroe. Este singura chitaristă de blues din ţară, absolventa de masterat la Universitatea Nationalǎ de Muzicǎ Bucureşti, sectia jazz, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan “Tandarica”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowma, şi alṭii. A activat ca titularǎ în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care în 2006 a scos albumul “Capra vecinului”), în formaṭia cântǎreṭei de muzicǎ pop Nicola, Red Cat Bone, Balcanamera Band (formaṭia tatǎlui ei, Corneliu Stroe, cu care a participat la numeroase festivaluri de jazz şi blues. In 2012 a concertat în Spania, în oraşele Alicante şi Villena sub egida Institutului Cultural Roman. Din 2008 şi pânǎ în prezent are propria sa formaṭie numitǎ Foxy Lady Band, dar în acelaşi timp activeazǎ şi în diferite alte proiecte de jazz şi blues.

Raluca Stoica este pasionată de jazz, teatru muzical şi dans. A studiat jazz cu Mircea Tiberian, alături de care îşi face debutul în acest gen în anul 2005. Experienṭa sa include concerte şi festivaluri de jazz - alături de muzicieni ca Mircea Tiberian, Anca Parghel, Alex Man, Cătălin Milea, Răzvan Cojanu, Wayne Brown (Londra) – şi apariţii la diferite emisiuni TV, printre care: "Garantat 100%", "Teo Show". În 2008 și 2011 este solista turneului european “PROMS Jazz&Classic”, organizat de EuropaFest cu muzicieni din Europa.
În domeniul teatrului muzical, repertoriul său include musical-uri precum: „Café Paradiso" (2000), „Now or Never" (2001), „Broadway Showcase” (2004), „Jazzy Tarot" (2007-09), „Rocky Horror Show" (2008), „Ştii ce-am făcut în America?” (2013 - prezent), ş.a. Din 2009, colaborează cu Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”, având roluri în musicalurile „Romeo și Julieta” (regia: Miklós Gábor Kerényi) și „Fantoma de la Operă” de A. L. Webber (regia Stephen Barlow). Din octombrie 2014 este vocalista trupei de jazz français “Hot Club de Bucarest”.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Suport artist: 20 ron
Rezervari@ 0726 528 855 / str. Mihai Eminescu nr. 38