Time for Jazz and Wine with Madalina Petre & Sorin Romanescu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Eminescu 38, București, Romania
Organizator:

Despre

Dupǎ cum v-am obişnuit, ca în fiecare searǎ specialǎ de vineri, la Time In se întreṭine atmosfera de jazz, alǎturi de Mǎdǎlina Petre şi invitatul ei Sorin Românescu, în compania unui pahar de vin aromat marca Crama Rǎteşti.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Sorin Romanescu a fost desemnat cel mai bun muzician de jazz în anul 2008 iar de atunci, se face remarcat prin compoziṭiile sale cu personalitate. Nu este prima datǎ cand Mǎdǎlina Petre concerteazǎ alǎturi de Sorin Românescu, insǎ cu siguranṭǎ va fi un moment unicat. Cei doi, au reuşit întotdeauna sǎ suprindǎ prin spiritul lor improvizatoric, aşa cǎ în aceastǎ vineri duo-ul îşi propune sǎ evidenṭieze accente pop şi funk, într-un ritm de jazz, destinat tuturor cǎutǎtorilor de relaxare şi voie bunǎ.

Pentru a face seara şi mai interesantǎ, Crama Rǎteşti va susṭine o degustare a celor mai aromate vinuri din gama sa. Pentru toṭi iubitorii de vin rosu, vǎ propunem spre degustare Merlot din anul 2012, pentru cei care prefer vinul alb, Feteascǎ Regalǎ din anul 2013, şi rose-ul din anul 2015.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sorin Romanescu:
● Soundcloud : https://soundcloud.com/sorinromanescu
Crama Ratesti:
● http://www.cramaratesti.ro/english/

Suport artist: 20 ron

Va asteptam cu drag si nu uitati de rezervari @ 0726 528 855 / str. Mihai Eminescu nr 38 / www.timein.ro