Tribute to Edith Piaf - Chansonnettes & French Swing - jazz

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, 1 noiembrie de la ora 20.30 chansonetista Diana Tudor vă dă întâlnire cu muzica minunată a lui Edith Piaf, într-un periplu de neuitat pe malurile Senei....

Veți asculta piese celebre precum Sous le ciel de Paris, La Bohème, Padam, Champs-Elysées, Je ne veux pas travailler, Domino, les Grands Boulevards, Romance de Paris, etc.

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri la Festivalul ’Simfonii de Vară, ‘Bucharest Music Film Festival’, ‘Stagiunea Muzicală Estivală’ din București, Festivalul Național 'Zile și Nopți de Teatru la Brăila', Filarmonica 'George Cavadia' din Brăila, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul ‘Nottara’, Teatrul ‘Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’ , Teatrul ‘Unteatru’, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, în Lille (Franța), etc.

***
Participarea la concert se face numai pe baza de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.