Tribute to Satriani - Adi Manolovici Syndikate

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

Quantic vă invită vineri, 19 mai începând cu ora 20.00 la "Tribute To Joe Satriani" cu trupa Adi Manolovici Syndikate care alături de câțiva elevi ai Academiei de Rock vă va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani!

Chitaristul de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odată cu albumul său din 1987 "Surfing with the Alien", iar după o carieră impresionantă cu 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy, numeroase alte trofee dar și cu peste 30 de albume solo, Satriani continuă să fie adorat de fanii săi de pe întregul mapamond. Un motiv în plus de a-i reasculta hiturile în interpretarea de excepție a unuia dintre cei mai buni chitariști români, Adi Manolovici. (www.manolovici.ro).

Trupa Adi Manolovici Syndikate a luat ființă în aprilie 2005.
În formula actuală, la tobe este Alexandru Alex Neagu, muzician pedagog, autor al manualului de tobe "Metoda de tobe pentru începatori - Trăiește prin ritm!", artist valoros ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe trupe și muzicieni, iar la chitară bas este Catalin Răsvan, experimentat muzician și profesor de bas ce nu mai are nevoie de nici o altă prezentare...
Trupa Syndikate vă așteaptă la un regal instrumental unic în Europa: "Tribute to Satriani", vineri 19 mai în Club Quantic (intrarea Grozăvești), un concert pe care nu trebuie să il ratezi !

Până în data de 1 Mai, puteți achiziționa biletele la prețul de 15 lei. Între 1 Mai și 18 Mai, prețul biletului va fi de 20 lei iar în ziua evenimentului, biletele se găsesc la 25 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Club Quantic, Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara.

Alte sugestii

23 Feb
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente