Trupa Obligó vs. Urban Impro - Semifinala #2


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Cupa Impro Battle - faza semifinalelor

Dupa primele 4 saptamani ale campionatului, respectiv dupa faza sferturilor, avansam in urmatoarea etapa a Cupei Impro Battle. Cele 4 echipe ramase in competitie se vor confrunta miercurea, de la ora 20.00, pe scena B52 The Club, pentru un loc in finala.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Program:
Trupa íELE vs. Backstage Boys - Semifinala #1 - 22 noiembrie
Trupa Obligó vs. Urban Impro - Semifinala #2 - 29 noiembrie
Finala mica - 6 decembrie
Finala mare - 13 decembrie

Pret bilet spectacol: 25 lei

Pentru rezervare suna sau trimite SMS la 0721.193.369.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Portile B52 The Club se deschid la 19.30.
Multumim din suflet! Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

***Acest campionat face parte din seria evenimentelor We Love Impro, a caror scop final este sa promoveze improvizatia si sa sustina Festivalul National de Improvizatie IMPRO! Daca vrei si poti sa ne dai o mana de ajutor, te asteptam pe https://www.patreon.com/WeLoveImpro!