Trupa SPAM lansează „Ultimul cântec” în București

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Grozavesti, Bucharest, Romania, 00000
Organizator:

Despre

Trupa SPAM lansează noul său videoclip în București într-o formulă proaspătă.
Miercuri, 25 aprilie 2018, Trupa SPAM lansează în clubul Quantic videoclipul celui mai nou single, „Ultimul cântec pentru ea”.

Concertul va fi presărat cu surprize, cea mai importantă dintre ele fiind o formulă proaspătă. Alături de Cosmin Vaman. Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu și Tudor Olaru, la chitară solo va urca Eugen Toboș, un chitarist cu o bogată experiență de scenă, a cărui sensibilitate va complementa muzica trupei.

Dincolo de faptul că este un cântec foarte personal, „Ultimul cântec pentru ea” este probabil cea mai sensibilă piesă pe care trupa a lansat-o de la „Cele mai frumoase” încoace, iar clipul sperăm să îmbrace cât mai frumos mesajul cântecului și să fie o surpriză pentru fani.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.