Tura de vis - Winter Edition - alergam de la rasarit la apus


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Probabil cea mai nebuna alergare a anului: Tura de vis nu este un maraton, ci o experienta pe care orice alergator ar trebui sa o traiasca.

Alergam de la rasarit pana la apus pe 17 decembrie si scriem impreuna regulile sportului urban: descoperim istoria Bucurestiului in timp de alergam, ascultam muzica si provocam oamenii sa zambeasca si sa ne incurajeze.

Evenimentul din vara (Tura de vis Summer Edition) a fost, dupa spusele participantilor, cea mai frumoasa alergare la care au participat vreodata. Editia de iarna o sa fie rece, dar cu siguranta noi vom incalzi orasul :)

Plecam la 07:45 din Piata Unirii si terminam la 16:30 in acelasi loc. Vom alerga aproximativ 42 KM si vom trece prin locuri fantastice.

Harta traseu, puncte hidratare si inscriere: https://www.321sport.ro/2017/12/05/tura-de-vis-winter-edition-alergam-rasarit-apus-17-decembrie/
*participarea este gratuita, insa pentru a participa este obligatorie completarea formularului din articol (acesta include declaratia pe propria raspundere).

Tura de vis Winter Edition este un proiect 321sport Running Culture incurajat de Nokia Mobile, Mega Mall Bucuresti, Secom Romania, UNIQA Asigurari, KFC si Sport Vision Romania.