Colibri


Când:
20 Ianuarie 20:00 - 21 Ianuarie 00:00
Gazdă:

București, Calea Victoriei 120, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Teatrul LUNI prezintă:

Colibri
de Garret Jon Groenveld

cu: Daniel (Doctoru') Popa și Irina Margareta Nistor

traducerea: Laurențiu Bănescu și Daniel Popa
regia și scenografia: Daniel Popa
producția: Doctor’s Studio

COLIBRI este o comedie absurdă ce are loc într-un viitor destul de apropiat în care o oglindă nu este o oglindă și o fereastră nu e o fereastră. Daniel Popa trece de unul singur prin experiența călăului ajuns victimă, însoțit îndeaproape de ochiul vigilent al lui Big Brother, interpretat aici de doamna Irina Margareta Nistor.
De ce acest rol acestei voci unice? Pentru că revoluția română ar fi întârziat sau nu s-ar fi întâmplat deloc dacă nu ne sunau la toți în cap replicile eroilor din filmele traduse de Doamna Irina. Aceeași voce însă, te putea și “ingropa” dacă nu erai atent și dădeai sonorul prea tare.. Despre Doamna Irina Margareta Nistor s-au facut deja și filme. Mai puțin celebrul Daniel Popa este onorat să apară pe același afis cu 'The Voice'!

“If you can walk, you can work.”

„Când eşti tânăr, iei nişte decizii. Unele din ele, foarte dificile. Şi începi să lupţi pentru ele. Alegi ce-o să faci cu viaţa ta. Unele din deciziile astea sunt ceea trebuie… dar dacă ajung să se întoarcă împotriva ta?”

intrare:
- 25 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485
- 30 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după teatru :) - în limita a 6 locuri)

+ 4 locuri gratuite pentru studenții la UNATC

rezervări:
# ideal din timp - pe teatru@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

http://greenhours.ro/

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.