• Atelier de reciclare creativa - #PungaAlbaCuVise

  Petrecere
 • 9 Decembrie 11:30 - 13:30
  Găzduit de:
 • Proiectul #PungaAlbaCuVise este un proiect frumos care aduce bucurie, zambete si sperante. Ii uneste pe oamenii care sunt buni, frumosi, generosi si care doresc sa dea bunatatea mai departe si sa impartaseasca iubire.

  Oamenii de la Asociatia Edulier fac atat de multe lucruri pentru copii incat nu pot sa stau deoparte si sa nu fac si eu ceva.
  Va invit sa fiti un exemplu pentru copiii vostri si sa participati impreuna la atelierul de reciclare creativa. Eu mi-am propus sa ajut si m-as bucura foarte mult daca ne-am aduna in numar cat mai mare la atelier.
  In acest spirit, vreau sa ne adunam sambata pe 9 decembrie la Epic Bar de la ora 11:30. Atelierul va avea doua sesiuni:
  - 11:30 - 13:00 -
  - 13:30 - 15:00 -
  Vom realiza decoratiuni pentru brad si pentru casa din materiale reciclabile (din reviste, pet-uri, cartoane). Atelierul este gandit pentru perechi de parinte-copil, dar si pentru copiii care doresc sa lucreze singuri.

  Pentru ca acest eveniment este realizat cu scopul de a strange fonduri pentru proiectul Punga Alba Cu vise, participarea la atelier presupune donatia de 55 lei in contul Asociatiei Edulier pana pe 8 decembrie. Donatia este pentru un copil sau pentru o pereche parinte-copil.

  Pentru o mai buna organizare, va rog sa imi scrieti intr-un mesaj cu titlul “Atelier pentru Punga Alba Cu Vise” la anagaleteanu@gmail.com numele dumneavoastra, a copilului, varsta acestuia insotite de dovada transferului in contul Asociatiei.

  Asociatia EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea Punga Alba cu Vise! De asemenea, daca doriti sa faceti donatii direct cu cardul, aici este link-uli: https://edulier.ro/produs/donatie/

  Pentru mai multe informatii sunt aici.

  *Ideea acestui atelier ii apartine Oanei Deliu.