Ultima lună a lui Noiembrie

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Dragi prieteni, avem plăcerea de a vă invita la lansarea primei cărți a Nicoletei Dospinescu, “Ultima lună a lui Noiembrie”, o carte cu caracter autobiografic.

Evenimentul va avea loc la Ceainăria Serendipity, un spaţiu de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere și un cadru propice dezvoltării unei povești în sine.

Cartea este prin excelenţă o introspecţie, o încercare de legitimare a dreptului la fericire prin raportare la adevărata dragoste, dar este totodată şi o asumare a unui potenţial colaps psihologic. Amprenta personală şi identificarea foarte pertinentă a autoarei cu personajul principal sunt consecinţa experienţelor trăite şi arogate. Cartea este în sine o poveste a cărei structură se bazează pe o reiterare cât mai exactă tocmai pentru ca aceasta să poată fi cât mai pertinentă şi cât mai fidelă în faţa cititorului.
Este o carte cu un pronunţat caracter personal din care nu lipsesc consideraţiile de ordin filosofic și psihologic raportate la geneza şi evoluţia spirituală ce vizează trecerea de la adolescenţă la maturitate, practice o tranziţie de la stadiul de fată la statul de femeie.


Vă aştepteptăm cu drag!

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
2 Feb
Papagalul mut de Nae Caranfil - Sala Mare, TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MARE - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente