URMA / Expirat Halele Carol / 29.03


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

URMA – SPRING 14
- concert aniversar -

Miercuri 29.03. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 40 lei - pre-sale / 50 lei - la intrare
Bilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/28473

----------

După 14 ani de la nașterea formației la Cluj, URMA urcă pe scena Expirat Halele Carol, în cadrul unui concert din seria aniversară „SPRING 14”, cu aceeași vână ca în primul an și cu piese noi de pe viitorul material discografic, intitulat „inima!ism”.

Apreciați și recunoscuți pentru calitatea producțiilor discografice și a complexității show-urilor lor, prietenii de la URMA vin pe 29 martie la Expirat cu un repertoriu care include piese noi, de pe viitorul album, piesele care ne-au cucerit („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4-lea album al trupei „Lost End Found” („Terminus”, „All Wrong”, „Cine Iubeste și Lasă”).

Arsenalul acustic folosit de URMA în cadrul celor 4 albume lansate până în prezent include și instrumente de suflat, flaut, saxofon sau trompetă, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice, conturând un trademark muzical al trupei. Se regăsesc sonorități diverse semnate de instrumente tradiționale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

Mai multe despre URMA:
Facebook: https://www.facebook.com/urmabook
Site: http://www.urma.ro

Photo credits: Vlad Cupsa : fotograf