• Atelier de Astronomie pentru copii și părinți

  Concert
 • 31 Martie 18:00 - 19:30
  Găzduit de:
 • Vreți să aflați care este cea mai mare planetă din Sistemul Solar sau de ce este important să explorăm spațiul?

  În cadrul atelierului de Astronomie, vă oferim o scurtă călătorie în împrejurimile sistemului solar și vă facem curioși cu privire la misterele acestuia.

  Așa că, dacă vreți mai mult de la Astronomie decât o fotografie văzută dincolo de ecranul propriului calculator, vă invităm Sâmbătă, 21 Aprilie, ora 18:00 - 19:30 la atelierul nostru de Astronomie.

  Beneficiile atelierului pentru părinte și copil:
  - Dezvoltarea abilităților de comunicare și colaborare cu alte persoane;
  - Descoperirea Universului și a Sistemului Planetar.

  Vom vorbi despre:
  - Importanța Astronomiei;
  - Spațiul minuscul pe care umanitatea îl ocupă, în contrast cu Universul uriaș care ne înconjoară;
  - Cât de mici suntem în comparație cu restul Universului și de ce măsurăm distanțele în ani lumină.

  Atelierul stimulează curiozitatea și dezvoltă vorbirea în public.

  Trainer: Dan-Alexandru Avași, ”Astronomia a fost pentru mine primul contact cu lumea științelor și mi-a permis să fiu un visător. Sunt licențiat în Fizică, iar ocupația mea de astronom amator mi-a permis să descopăr plăcerea de a explica fenomenele celor interesați. Am început primele activități de popularizare la Astroclubul București în 2012-2013, iar din 2015, coordonez activitățile pe secția astronomie din cadrul proiectului ”5 științe”, care își prezintă rezultatele în fiecare an cu ocazia Nopții Cercetătorilor Europeni. În fiecare an, lucrez cu liceeni doritori să învețe și să popularizeze, construind împreună cu ei, experimente care sunt ulterior prezentate publicului la diferite evenimente.”

  Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în formularul de aici: http://bit.ly/2ercNKz

  Atelierul se adresează copiilor între 8 și 12 anișori și părinţilor acestora, iar costul este de doar 70 de lei, pentru perechea părinte-copil.

  Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.

  Avem doar 14 locuri disponibile pentru acest atelier. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

  Nu ezitați să ne contactați pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro
  -------------------------------------------------------------------------------------------
  Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

  Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

  Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro