V for Vintage #17


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:
București, Romania
Organizator:

Despre

POVESTEA CONTINUĂ: Două zile dedicate design-ului contemporan și culturii vintage în edificiul emblematic al Bucureştilor: Grand Hotel du Boulevard, pe 12 și 13 noiembrie.

Design vestimentar | Accesorii și Bijuterie de autor | Design de obiect | Vintage autentic

//

V for Vintage #17
Contemporary design and vintage culture fair

Our story continues: 2 days full of contemporary design and vintage culture, spent in one of Bucharest’s most emblematic buildings: Grand Hotel du Boulevard, on the 12th and 13th of November.

Fashion Design | Jewelry and Accessories | Interior Design | Authentic Vintage

Un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterie de autor, colecții vestimentare toamnă/iarnă ale designerilor români, varietate de invitați speciali | abundență de vintage autentic;

Relația cu obiectele este una sinceră și asumată, de aceea pasionații de artă decorativă își consolidează la #VFORVINTAGE angajamentul față de design-ul de obiect, fie el funcțional, avangardist, neconvențional, inovativ dar întotdeauna„made in România“.

Invitații speciali V for Vintage #17
MANURI | CLAUDIA CASTRASE | A.A. PETCAN | LANA DUMITRIU

V for Vintage este primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al initiativelor locale de design.

Numeroși studenti își pregătesc colecții dedicate și instalații în zona tinerelor talente, secțiune realizată în colaborare cu UNArte București, UAD Cluj și Facultatea de Artă și Design din Timișoara.

V for Vintage #17 susține CREATIVITATEA ÎN TOATE FORMELE SALE

La #VFORVINTAGE creativitatea este premiată.
Premiile Beau Monde și Marie Claire sunt oferite designerilor și colecțiilor ce se evidentiază prin originalitate, expresivitate, imaginație sau inovație.
Premiile constau în promovarea designerilor câștigători.

V for Vintage #17 susține DIVERSITATEA ÎN CREATIVITATE
#VfordiVersity

Creativitatea nu ține cont de gen, religie, etnie, orientare sexuală, varstă, statut social sau naționalitate. De aceea împreună cu Centrul Filia, Asociația E-Romnja, TRANSform și MozaiQ ne unim forțele în cadrul primei Conferințe #VFORVINTAGE și vorbim împreună despre cum ambele sunt esențiale în societatea modernă.

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 14:00 - ‘Creativity outside the gender norms’: standarde duble în expresia de gen.

'Creativity outside the gender norms e despre curajul de a explora zone pe care societatea pretine că nu se simte pregătită să și le asume. Sau pe care și le asumă, aplicând jumătăți de măsură. E despre standarde duble și despre diversitate, în toate formele ei.' Alexandra Scînteianu, consultant comunicare si PR TRANSform.

'Societatea contemporană este caracterizată de schimbări radicale, constante și într-un ritm accelerat în toate aspectele vieții noastre. Viața omului modern presupune un înalt grad de adaptare și de curaj, care este legat în mare măsură de creativitate. Laura Calin, organizator V for Vintage

vforvintage.ro
12 si 13 noiembrie 2016 | 11.00 – 20.00
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 21

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente