Vernisaj: DreamSelfie în culori | de Norica Veșca-Popescu


Data și ora:
Gazdă:

Strada George Enescu 25, București, Romania
Organizator:

Despre

DreamSelfie în culori, de Norica Veșca-Popescu
Expoziție de pictură și vernisaj în prezența artistei
Luni, 15 mai 2017, orele 19:30 la Journey Pub, sala Sky Dome (str. George Enescu nr. 25, rezervări: 0752 285 286)

Expoziția DreamSelfie în culori este o invitație din partea artistei: “Uită-te mai departe de ceea ce ai în fața ochilor! Călătorește spre cel mai îndepartat loc al lumii pentru a te cunoaște mai bine!”

______Norica Veșca-Popescu, artist plastic_____
Norica este mamă, iubită, soție… și este semnatara expoziției de pictură pe care puteți să o descoperiți la Journey Pub, între 15 mai – 15 iunie 2017.

Portret de artist: Norica Veșca-Popescu este profesor de arte plastice, absolventă a Universității de Arte din București, la clasa de pictură condusă de prof. Ștefan Câlția, promoția 2000. Este membru UAP cu expoziții personale realizate în țară, participări la expoziții de grup în străinătate (Italia, Grecia, Franta) și prezentă la saloane anuale de pictură, târguri de arte vizuale, beneficiară a unor burse de studii guvernamentale în Grecia și în Egipt.

Norica Veșca-Popescu a realizat costume și decoruri pentru filme ("Les Rois Maudits", "Perfume. The story of a murderer", "Modigliani") având colaborari în trecut cu parteneri precum Castel Film, Media-Pro, Dada, Neico, Tempo, Muzeul Țăranului Român dar și proiecte de amenajări interioare, pictură murală pentru spații dedicate copiilor, design vestimentar etc.

______Mesajul artistei. DramSelfie în culori_____
Lucrările din această expoziție te îndeamnă la călătorie. Și este bine știut că, orice călătorie spre un loc anume pe glob, este dublată de o călătorie interioară. Vorbesc de stări, de trăiri pe care le ai la întâlnirea cu acel loc, apoi amintiri și povești pe care le porți cu tine toată viața.

Am intenționat să pun în imaginile pictate elemente care să te ducă cu gândul la spațialități pe care nu le poți recunoaște neapărat… fără nume, fără repere geografice. Apar doar personaje în căutare de locuri atemporale, unde să se regăsească: unele pe bicicletă, altele într-o alergare, cum suntem și noi. În fundal, secondează dinamica personajelor alte și alte imagini care se deruleaza ca un film al acestui spațiu atemporal.

Sunt cumva DREAMselfie-uri pe care le păstrăm cu noi toată viața, ca amprentă emoțională a experiențelor trăite.

* Expoziția cu vânzare rămâne panotată la Journey Pub până în 15 iunie 2017.
Contact artist: Norica Veșca-Popescu – 0727 839 894

Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Romania Pozitiva, Pierdut prin Lume, Munteanu, Bookblog.ro, Filme-Carti.ro, Gratuitor, UrbanThings, Mamapetoc.ro, Literatura pe Tocuri.