Vița de Vie - Concert acustic


Data și ora:
Bilete:
39 - 50 de lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

BestMusic Live Concerts te invita joi, 31 martie de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie!

Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta cel mai recent album al lor, “Acustic” lansat in 2013 la Teatrul National din Bucuresti dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 20 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?