VIVA! Shopping WITH STARS


Data și ora:
Gazdă:

Calea Vitan 55-59, sector 3, Bucharest, Romania, 031282
Organizator:

Despre

Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de shopping, cu vedete și reduceri de neratat.

Pe 19 septembrie, între orele 17.00 și 21.00, București Mall (la parter, langa info point) va fi gazda unei sesiuni de cumpărături marca VIVA! Celebritățile tale favorite vor fi alături de noi pentru o sesiune specială de shopping din colecțiile toamnă-iarnă.

Nu doar vedetele îți vor fi aproape în acest demers, ci și magazinele din București Mall, care te vor întâmpina cu oferte speciale, astfel încât garderoba la care visezi să devină realitate: la 18 ani de București Mall, magazinele partenere vor oferi discounturi de 18% la o gamă selectată de produse!

În seara evenimentului, vei avea la dispoziție și un photo corner unde îți poți crea amintiri de neuitat pozând alături de celebritățile tale preferate, iar aceasta e doar una dintre surprizele pe care ți le-am pregătit.

Pentru un start perfect al sezonului toamnă-iarnă, VIVA! te așteaptă pe 19 septembrie, între orele 17.00 – 21.00, la București Mall ((la parter, langa info point). Hai cu noi la o sesiune specială de cumpărături împreună cu celebritățile tale preferate și bucură-te de noile colecții toamnă-iarnă la un preț special. Vinul și distracția sunt din partea casei! :)