Vlad Chiurlea Trio

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Vlad Chiurlea trio
- Michael Acker la contrabass
- the mighty swingin' Dimitris Koutantos la toba ( all the way from Grece )

Vlad Chiurlea este student la Royal Conservatory of the Hague unde studiaza chitara la sectia jazz. Fiind o fire foarte creativa si un mare fan al vastei traditii a jazz-ului, acesta incearca frecvent sa aduca noi abordari atat repertoriului bine cunoscut de standarde cat si stilului lui componistic.

Michael Acker este unul din cei mai straluciti basisti din Romania. Avand un stil unic de a-si manui instrumentul, si dispunand atat de un groove puternic cat si de o inventivitate caracteristica, este in mod cert o piesa de valoare din sectia ritmica.

Dimitris Koutantos este un uimitor tobosar grec, student la Royal Conservatory of the Hague, unde s-a si cunoscut cu Vlad Chiurlea. Pacalind prin statura sa, el nu inceteaza sa surprinda audienta intr-un mod placut cand se aseaza pe scaunul de la toba. Cu un puternic simt al ritmului si un respect desavarsit pentru traditie acest tobosar este cu adevarat ceva rar vazut in randul tinerilor.

Aceasta intalnire a celor trei muzicieni va fi un prilej de a spori creativitatea cu care sunt abordate standardele de jazz si compozitiile proprii.

Va asteptam alaturi de noi pentru a ne bucura impreuna de Muzica Jazz... ea ne ofera libertatea pe care toti ne-o dorim !

Artist support 25 ron
RSVP 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!