Vlad Simon Trio

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Vlad Simon Trio

Vlad Simon - voce, trompetă
Albert Tajti - pian
Michael Acker - bas electric

Recent restabilit in Bucuresti, Vlad Simon a fost distins cu premiul cel mare pentru cea mai buna voce noua de jazz autohtona la concursul New Jazz Voices de la Bucharest Jazz Festival 2017. Este student in anul II la Universitatea Naționala de Muzică București, la sectia de jazz – trompeta, clasa maestrului Tiberian. La inceputul anului 2017 a cantat in cadrul stagiunii Artist in Residence de la ARCUB alaturi de saxofonistul Mihai Iordache, intepretand Suita Titan, precum si la Muzeul Taranului Roman, ca invitat al revigorantei trupe acustice de old time blues Soul Serenade. In septembrie 2017 a concertat alături de apreciatul pianist Albert Tajti, tot la JazzBook.

Albert Tajti este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz din România. Este originar din Piatra Neamț, a absolvit secția de Compoziție Muzicală din cadrul Academiei de Muzică Gheoghe Dima Cluj și din anul 2011 locuiește în București, colaborând cu succes cu unii dintre cei mai cunoscuți muzicieni de jazz din România.

Michael Acker este considerat unul dintre basiștii de referință ai României. Este originar din Brașov, a urmat cursurile secției de Jazz ale Universității Naționale de Muzică București sub îndrumarea lui Mircea Tiberian și a avut ocazia să colaboreze cu un număr mare de muzicieni consacrați, atât din țară cât și din afara țării.

Sambata, 3 februarie, cei trei isi unesc superputerile si devin, spre incantarea publicului, Vlad Simon Trio.

Artist support - 25 ron
RSVP 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!

Alte sugestii

26 Ian
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente