Comedia TOC TOC


Când:
3 Februarie 20:00 22:00
Gazdă:

Ion Ghica nr. 3, Bucharest, Romania, 030044

Despre

Hai sa razi cu lacrimi sambata, 03 februarie, la ora 20:00, la Cinema Pro la cea mai vizionata comedie frantuzeasca a ultimilor 10 ani: TOC TOC*!
Info si bilete: www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc

Distributie: Mihai Gruia Sandu, Silviu Biris, Andreea Mateiu, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Doina Antohi si Daniel Burcea.

*TOC = Tulburare Obsesiv Compulsiva

Scrisa de francezul Laurent Baffie, TOC TOC spune povestea a sase pacienti cu tulburari obsesiv compulsive (TOC) care se intalnesc in sala de asteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta intarzie, cei sase pacienti vor incepe o sedinta ad-hoc de terapie in grup in cursul careia vor ajunge la cele mai trasnite si totusi plauzibile concluzii.

Pe langa taximetristul care nu se poate opri din calculat (Silviu Biris), intre personaje regasim o habotnica religioasa care trebuie sa verifice tot timpul daca are cheile in geanta si se tot intreaba daca a lasat gazele, apa, curentul deschise (Andreea Mateiu), un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu), o laboranta terorizata de microbi (Andreea Samson), o fata care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un programator fascinat de simetrie si care se teme sa paseasca pe linii (Andrei Mateiu).

Pe scurt, este vorba despre o serie de tulburari care combina psihologia cu tuse de umor acid de buna calitate. Aceasta combinatie, la care se adauga performantele actoricesti de exceptie ale unor actori deosebit de talentati, a transformat spectacolul intr-un adevarat fenomen.

Acest cocktail de obsesii face o trecere in revista a multora dintre micile noastre fobii și ritualuri de zi cu zi, astfel incat, in mod inevitabil, ne vom recunoaste intr-un anumit pasaj din piesa.

Intr-un studiu recent, 93% dintre cei chestionați au recunoscut ca au cel puțin un TOC (tulburare obsesiv-compulsivă). Tu stii care este TOC-ul tau?

www.TocToc.ro

Unde se joaca: in sala recent renovata din cadrul Cinema Pro (str. Ion Ghica nr. 3, in centrul vechi, vizavi de spitalul Coltea, in zona Pietei Universitatii)
Locurile din sala: fotolii confortabile situate in panta cu grad mare de inclinare care confera vizibilitate buna pentru orice loc din sala.

De unde poti cumpara bilete:
• De la chioscul BiletFan de la metrou Unirii 1, de la agentiile TUI Travel din mall-urile Afi Cotroceni, SunPlaza, ParkLake, Mega Mall, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall (mall Vitan), de la agentiile TUI Travel din Piata Lahovary si de pe bd. Nicolae Balcescu, de la agentia Eurotravel Buzesti.
• Online pe www.TeatrulAvangardia.ro/TocToc
• Online pe bilet.ro: http://www.bilet.ro/event.php?id=13316

Alte sugestii

21 Sep
Gheorghe Zamfir Concert
Concert
Începe la 20:00  |  Piața Constituției, București, Romania
23 Sep
ROD STEWART Concert
Concert
Începe la 20:00  |  Piața Constituției, București, Romania
29 Sep
Goran Bregovic
Concert
Începe la 19:00  |  Bucharest, Romania
Vezi mai multe evenimente