When violin meets guitar LIVE #PePromenada

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

Joi, 20 iulie, de la 21:30, muzica rock și cea jazz se întâlnesc cu notele clasice la înălțime într-un spectacol complex marca *WHEN VIOLIN MEETS GUITAR*

*WHEN VIOLIN MEETS GUITAR*

O călătorie muzicala : Vivaldi, Bach, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Enescu, Django Reinhardt și mulți alții. Două instrumente, doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.

A fost o surpriză pentru amândoi modul în care muzica rock se poate îmbina cu cea clasică , iar vioara și chitara se completează reciproc – înfruntarea dintre invențiune și armonie, ca să-l parafrazăm pe Vivaldi. Este și libertatea de a cânta și a ne alege muzica – aceea care ne-a impresionat de-a lungul timpului sau care credem ca face parte din acea „muzica perenă”, indiferent de gen.

Pentru un artist , cele mai plăcute momente sunt probabil acelea când reușești să transmiți și să ”atingi” un public receptiv. Paganini spunea că trebuie să simți foarte mult pentru ca cel care te ascultă să poată simți ceva. Unii consideră poate că muzica rock și jazz nu se ridică la înălțimea celei clasice sau , dimpotrivă, muzica clasică este ceva desuet și plictisitor. Încercăm să umplem acest gol cântând în spații atipice , precum festivaluri de stradă, parcuri sau muzee – de ce nu, un castel medieval sau o salină – în căutarea acelui public divers și curios . De la Opera Romana pana la Vama Veche nu e decat un pas :)

REZERVĂRI:
Locuri la terasa TrickShot: 0756143303
Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468
Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Accesul este liber.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente