Workshop Adriana Mitu: conectarea cu cei mici prin joacă și povești

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Intrarea Lt. Av. Marcel Andreescu, nr 15, Bucharest, Romania, 011645
Organizator:

Despre

Maison des Crêpes a pus la cale o întâlnire a mămicilor la un mic dejun târziu! Am invitat-o și pe Adriana Mitu care ne va învăța cum să creăm o legatură cu cei mici prin jocuri și povești! Cei mici ce vor juca sub supravegherea unor personaje clasice de basm, în timp ce mămicile vor socializa la o clătită delicioasă!

Taxa de participare în valoare de 100 lei include:
• Q&A Adriana Mitu
• băutură și crêpe la alegere pentru tine și copilul tău
• animator copii

Înscrierea se face printr-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook.
-------------------

Adriana Mitu

“Adriana Mitu – autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator acreditat ANC, Parenting Trainer acreditat de Aware Parenting Institute și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

Sprijină prin programele sale copii din medii variate: centre de plasament, zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani. Se implică în proiecte cu impact social și crede cu tărie că fiecare copil are dreptul de a fi susținut și înțeles, precum și de a-i fi valorificat întreg potențialul.

În prezent își desfășoară mare parte din activitate în cadrul Clinicii de psihoterapie Oana Nicolau din București. Este colaborator al Spitalului de Pediatrie din Pitești și partener al mai multor instituții de învățământ, de stat și private.